• EnableIT specialiserer sig i at hjælpe firmaer med at designe og implementere stabile, højtydende og let håndterbare servermiljøer, ved brug af open source teknologier såsom Puppet, Linux, loadbalancering etc.
 • Vi er eksperter i Linux systemadministrationstjenester med mere end 20 års erfaring inden for operationsudvikling (devops), systemadministration og operationer
 • Vi leverer forretningsløsninger og serviceydelser efter behov. Med vores dybtgående undersøgelser og ekspertise hjælper vi med at opbygge en rentabel forretning for dig
Vi fokuserer på kvalitet og omkostningseffektive løsninger.
Arbejde sammen mod succes
Det siger vores kunder om os
 • Klavs [CEO] har været og er en uvurderlig hjælp. Med sin dybe Unix forståelse og altid proaktive tilgang. Klavs deltager i planlægning og strategi bl.a. ved og give overblik og konkret ved og være et stort aktiv ved etableringen af vores automatisering af processer omkring produktions/test miljøer. I kritiske situationer har Klavs deltaget og taget en aktiv rolle med sit store engagement. Jeg vil til enhver tid anbefale Klavs både til sparring og som et aktiv i enhver driftsafdeling.

  Kasper Baas
  Teamleder & Senior System Administrator hos Telmore

 • Jeg har svært ved at tro, at der findes et it projekt eller en it afdeling i kongeriget som ikke vil blive bedre af at få Klavs [CEO] om bord. Klavs nærmest taler og ånder linux, men hans overblik og evne til at arbejde i hele stakken fra applikations udvikling, over netværkskonfiguration, automatisering af udruldninger og server konfiguration og til, om nødvendigt, at skrue batteri backup i din database server, er helt unik og uvurderlig for at vælge de optimale løsninger i en given ramme.

  Lars Vange Jørgensen
  Afdelingschef hos TDC YouSee

 • Klavs [CEO] har tilføjet vores setup en systematik, som gør det nemt at drive, uden at gå på kompromis med de fremtidige muligheder for at udvide og udvikle miljøet. Klavs er pålidelig og hurtigt reagerende hvis det brænder på og vi kan kun anbefale ham. Vi finder ham meget kompetent og er meget tilfredse med samarbejdet.

  Christian Dam
  driftsansvarlig hos NaviPartner

 • Klavs [CEO] er en utrolig alsidig linux og open source konsulent. Vi har ofte trukket på hans brede vifte af kompetencer, senest i forbindelse med etablering af en ny driftsplatform til vores online medier. Vi har altid et godt og konstruktivt samarbejde med Klavs, og værdsætter hans evne til på én gang at arbejde selvstændigt og bidrage til projektgruppen. Klavs har altid blik for styrker og svagheder ved de enkelte løsninger.

  Casper Bruun Møller
  driftschef hos Berlingske